acid tecno

Professionele dj’s zijn overtuigt van de geluidskwaliteit en extra beleving die komt kijken bij het beluisteren van Acid techno op vinyl. Echter hoef je natuurlijk geen dj te zijn om te kunnen profiteren van de uitzonderlijke geluidskwaliteit en het ultieme gevoel van het muziek luisteren vanaf een elpee. Ben jij op zoek naar de beste acid techno op vinyl om jouw luistersessie thuis net zo goed te laten klinken als in de club? Dan heb je baat bij een goede platenzaak of webshop die is gespecialiseerd in alleen de beste techno.

Wat is acid techno eigenlijk

Acid techno? Veel mensen zullen niet meteen weten waar je het over hebt. Zelfs echte muziekliefhebbers en –kenners kunnen niet goed uitleggen waar het genre voor staat. Toch stamt dit gave muziekgenre al uit de jaren negentig. Acid house heeft een uniek geluid wat vaak is te herkennen aan het gebruik van synthesizers en drumcomputers. De muziek is zowel geschikt om op te dansen als om lekker thuis op te chillen. Er worden ook verschillende beats per minute gehanteerd bij acid techno platen, zodat er altijd wel een nummer of album is dat bij jouw gemoedstoestand van dat moment kan aansluiten.

Laat je inspireren door andere acid techno liefhebbers

Ben je op zoek naar de beste acid techno op vinyl? Bespaar jezelf dan de moeite van het zoeken in reguliere platenzaken. Natuurlijk zal het personeel je daar ook klantvriendelijk te woord staan, maar vaak is hun brede assortiment niet diepgaand genoeg om over de echte pareltjes van het acid techno genre te beschikken. Ga naar een platenzaak die is gespecialiseerd in dancemuziek of bezoek een webshop van een platenlabel waarop veel acid techno artiesten zijn aangesloten. Door deze partijen – vaak kleine en zelfstandige bedrijfjes – te volgen, kun je vaak nog achter gave artiesten en releases komen waar je zelf nog nooit van had gehoord. Het personeel van deze winkels en labels kunnen je vaak nog wat nieuwe ontdekkingen aanraden op basis van jouw huidige favorieten in het acid techno genre.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *