eten vlissingen

Zijn prachtige locatie en meters-lange boulevard, maakt Vlissingen tot een zeer geliefde plek voor toeristen. De meeste mensen komen voor een gezellig dagje aan zee. En van die frisse zeelucht, krijg je natuurlijk honger. Gelukkig kun je ook goed eten in Vlissingen. Er zijn veel verschillende restaurants beschikbaar, met een grote variatie aan keukens. Denk bijvoorbeeld aan Frans, Italiaans of Japans. Daarnaast laten een heleboel koks zich natuurlijk inspirerend door hun omgeving, en vind je veel visgerechten terug op de menukaart. Maar welk restaurant kies je? Hieronder staan een paar keukens die heel goed matchen met de zee en de omgeving van Vlissingen. Oftewel, restaurants die je eigenlijk niet mag missen.

Visrestaurants

Een goed visrestaurant mag natuurlijk niet op deze lijst ontbreken. Wanneer je restaurant zo dicht bij de zee is gevestigd, zijn visgerechten niet alleen traditie, maar zijn ze ook heerlijk vers en lokaal. De meeste visrestaurants hebben dan ook een zeer uitgebreide menukaart. Denk aan traditionele gerechten, zoals oesters, Hollandse garnalen en haring. Maar ook bijzondere specialiteiten zoals kreeft, vispannetjes én sliptong. Perfect voor mensen die al dol zijn op de smaak van vis, of mensen die vis voor de eerste keer willen proberen.

Pizza

Oké, misschien zou je niet meteen een pizzarestaurant op deze lijst verwachten. Maar pizza’s gaan juist heel goed samen met de zilte geur van de zee én het gemak van Vlissingen. Zo kun je een pizza eten als diner, maar ook goed als lunch. En wil je toch de smaak van vis niet helemaal missen? Dan zijn er genoeg pizza’s met vis. Denk bijvoorbeeld aan ansjovis, tonijn, artisjok en zalm.

Sushi

En ook bij de laatste restaurant optie staat er vis op de menukaart. Sushi is een oorspronkelijk Japans rijstgerecht, met ingrediënten zoals vlees, vis en groenten. Ook hier word de vis vers voor je bereid. En zo zie je, er zijn genoeg restaurants die je kunnen laten genieten van al dat Vlissingen te bieden heeft. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *