Frietkraam op locatie

Ben je een feestje aan het organiseren en wil je een originele, maar wel betaalbare catering inschakelen? Denk dan eens aan een frietwagen op locatie. Tegenwoordig zijn dit soort foodtrucks heel erg populair, want ze zien er natuurlijk super gezellig uit. Je kunt ze in diverse uitvoeringen inschakelen, maar een frietwagen op locatie is natuurlijk voor de rasechte Nederlander het leukst. Wie houdt er nu niet van een lekker frietje? Je kunt zo’n frietkraam vanuit het hele land inhuren, en deze komt dan op de afgesproken tijd op jouw locatie friet bakken. Dit kan werkelijk elke locatie zijn, als hij maar toegankelijk is voor auto’s, want de kraam moet er wel heengereden worden.

Een frietwagen op locatie inclusief snacks

Natuurlijk is een lekker frietje heerlijk tegen het einde van jullie feest, maar daar hoort uiteraard ook een versgebakken snack bij. Je kunt als je een frietwagen op locatie inhuurt zelf kiezen hoe uitgebreid je het aanbod snacks wilt hebben. Kies bijvoorbeeld enkel voor kroketten en frikandellen, of ook voor kaassoufles, bamischijven, etc. De prijs per persoon is dan uiteraard wat hoger. Ook kun je zelf kiezen welke sausjes je wilt aanbieden. Mayonaise is natuurlijk heel erg belangrijk en niet weg te denken bij een lekker frietje, maar als je wilt kun je er ook curry of een andere saus bij serveren. Iedereen heeft immers een andere smaak en eet zijn frietje op een andere manier.

Een frietkraam op locatie op jouw bruiloft

Als je een feest geeft zoals een bruiloft of jubileum en je zoekt een originele maar betaalbare catering dan is zo’n frietwagen op locatie natuurlijk een super leuk idee. Zo halverwege of tegen het einde van de avond hebben mensen trek, en zeker als er alcohol geschonken wordt hebben ze wel zin in een vette hap. Met een frietkraam op locatie maak je vrijwel elke gast blij, en dat terwijl het lang zo duur niet is als andere opties voor catering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *