Escape room Katwijk

Zoek je nog een leuk familie-uitje of teambuilding activiteit in Zuid-Holland? Waarom probeer je niet eens een escape room Katwijk uit. Een escape room is een spel dat je samen met je gezin, je vrienden of je collega’s op moet lossen. Jullie zijn dus allemaal winnaars… of verliezers. Vaak word je ‘opgesloten’ in een thematisch ingerichte kamer vol met raadsels. Je hebt een uur de tijd om de raadsels op te lossen.

‘Een escape room is ideaal als je van raadsels houdt!’

Als je naar een escape room Leiden of ergens anders in Zuid-Holland gaat, dan zal je enorm veel raadsels voorgeschoteld krijgen. Sommige raadsels zijn heel opvallend, maar voor andere moet je heel goed zoeken op muren, in kisten kijken of onder tafels en stoelen kruipen. Wordt het echt te moeilijk? Dan kan je soms enkele tips verkrijgen van de spelleider. Maar die hard spelers van escape rooms proberen het spel te winnen zonder die tips natuurlijk.

Waarom is een escape room een ideale teambuilding activiteit?

Wil je een teambuilding organiseren voor je collega’s en jezelf? Boek dan zeker een escape room. Het is een ervaring die je zeker eens moet beleven met je collega’s. Het biedt ook veel voordelen op voor wanneer jullie weer gewoon ‘aan het werk’ zijn. Welke dan?

  • Jullie leren beter samenwerken. In je eentje krijg je een escape room bijna nooit opgelost. Samen zorgen jullie ervoor dat jullie weer naar buiten kunnen.
  • Ook zullen jullie creatief moeten nadenken om sommige raadsels op te lossen.
  • Elk teamlid zal zich nuttig voelen, omdat er raadsels voor verschillende types persoonlijkheden zijn in de kamer. De accountant zal misschien goed in cijferen zijn. En de taalraadsels worden op één, twee, drie door de communicatiemedewerkster opgelost.
  • Kortom, jullie teamspirit krijgt een boost!

Escape rooms zijn ook ideaal voor gezinnen en vriendengroepen die eens wat anders willen dan op café gaan. Waar wacht je nog op? Als je echt iets geks wilt beleven in Zuid-Holland. Boek dan eens een escape room.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *