gepersonaliseerd cadeau

Houdt jouw kind van tekenen? Tekenen is voor de meeste kinderen een leuk tijdverdrijf. Ze kunnen urenlang zoet zijn met verschillende kleurtjes en het maken van leuke tekeningen. Wanneer je de hobby van je kind graag wil ondersteunen en verdiepen, dan is tekenles voor kinderen een bezigheid die leuk maar ook leerzaam is. Op een ontspannen manier worden kinderen in groepsverband geïnspireerd om te tekenen. Per les worden verschillende technieken geïntroduceerd waar de kinderen direct mee aan de slag kunnen. Naast dat de kinderen er plezier in hebben, kunnen zij ook gepersonaliseerde cadeaus aan anderen geven.

Tekenen is goed voor het zelfvertrouwen

Zeker op een jonge leeftijd is het belangrijk dat kinderen een positief zelfbeeld hebben. Je wilt natuurlijk dat je kind zich goed voelt over zichzelf en geen onzekerheden heeft. Met tekenles voor kinderen maken de kleine kunstenaars elke keer iets waar ze trots op kunnen zijn. Door het aanleren van verschillende technieken kunnen ze het geleerde direct toepassen. Het geeft het zelfvertrouwen een flinke boost wanneer de kinderen leuke tekeningen hebben die ze aan anderen kunnen laten zien. Ook kunnen ze deze als gepersonaliseerde cadeaus geven. Je kan bijvoorbeeld een tekening laten bedrukken op een mok of een T-shirt. Zo kunnen je kinderen extra trots zijn op wat ze hebben gemaakt! En zo heb je altijd gepersonaliseerde cadeaus om aan vrienden en familie te geven.

Tekenen verhoogt het concentratievermogen

Als kind (en ouder) kan het een uitdaging zijn om je voor langere tijd te concentreren. We krijgen zo veel prikkels dat we gemakkelijk afgeleid zijn. Hierdoor kan het lastig zijn om je volledige aandacht ergens op te richten en dingen af te maken. Maar ken je ook het gevoel van heerlijk in de zone te zijn? Je denkt nergens aan, je gaat helemaal op in wat je doet, de tijd vliegt voorbij. In deze staat heb je volledige concentratie en focus op wat je doet. Met tekenles voor kinderen wakker je deze staat van focus aan, wat weer goed van pas komt op school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *