DJ boeken

Iedereen heeft wel eens zin in een feestje, zeker nu, na maandenlang geen concerten en festivals. Even lekker uit je dak gaan op harde muziek met een drankje in je hand, of misschien juist met een gezellige groep mensen in een tuin of park picknicken. Een etentje kan ook een feestje zijn of worden, of je kunt natuurlijk ook een activiteit ondernemen met zijn allen, zoals lasergamen, karten of bowlen. Wat je favoriete soort feest ook is, ieder feest heeft enige voorbereiding nodig.

Regel ook muzikale begeleiding

Zonder muziek is er natuurlijk geen feestje. Een cd of een playlist opzetten kan, maar dat is niet zo heel feestelijk. Je kunt ook een dj boeken, bij voorkeur een dj die vooral op dansfeestjes draait. Want je wil wel dat er gedanst gaat worden! Misschien ken je wel iemand die bijklust als dj, en kun je hem of haar benaderen. Ook kun je even navragen bij je vrienden of familie of iemand tips heeft. Via internet kun je waarschijnlijk ook wel iemand vinden. Veel dj’s hebben een account op sociale media of misschien wel een eigen website.

Maak een plan

Als je een dj gevonden hebt die aan je eisen voldoet, moet je hem of haar benaderen. Bij het boeken van een dj moet je van tevoren even nadenken wat je budget is, en wat je van de dj wil. Hoe lang moet de set zijn, wil je er pauzes tussendoor, en zijn er misschien nummers die je heel graag wil horen? Daarnaast moet je nadenken over je budget. Een echt goede dj is duurder dan je buurjongen die bijklust en zijn sets in elkaar zet op zijn zolderkamer. Wil je zeker weten dat je een goede dj kiest? Zoek dan op internet naar websites die er in gespecialiseerd zijn, en kijk ook bij andere feestjes hoe het daar geregeld wordt. Je hoeft niet zelf alles vanaf nul op te starten, je mag best een beetje afkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *